Fixação biológica de nitrogênio em feijão-caupi cultivado no Amazonas.
Fixação biológica de nitrogênio em feijão-caupi cultivado no Amazonas.
Author(s): OLIVEIRA, I. J. de; FONTES, J. R. A.; MUNIZ, A. W.; DIAS, M. C.
Summary: O feijão-caupi é uma leguminosa de importância econômica no estado do Amazonas. No entanto, no Amazonas os solos apresentam baixa disponibilidade de nutrientes como o nitrogênio. Assim, o objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito da fixação biológica de nitrogênio na produtividade de feijão-caupi cultivado no Amazonas.
Publication year: 2016
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Feijão-caupi, Leguminosa, Rizóbio, Vigna Unguiculata
Related content
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.