Importância do consumo de carne.
Importância do consumo de carne.
Author(s): ALVES, F. V.; ALVA, R. C.
Summary: A carne é um alimento muito nutritivo e é fonte de substâncias essenciais para o bom funcionamento do nosso corpo. Esses elementos são chamados de aminoácidos, vitaminas e minerais. A carne contém aminoácidos que o corpo precisa para viver, mas que não consegue fabricar sozinho. O mesmo acontece com algumas vitaminas, como as do complexo B, e com alguns minerais, como o ferro e o zinco.
Publication year: 2020
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Beef Cattle
Keywords: Aminoácido, Carne, Carne bovina, Consumo, Ferro, Gado de Corte, Vitamina, Zinco
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.