Substituição de gramínea por leguminosa como estratégia de redução de metano: resultados da produção de gás in vitro.
Substituição de gramínea por leguminosa como estratégia de redução de metano: resultados da produção de gás in vitro.
Author(s): MELO, M. N. V. DE; FURTADO, A. J.; PICCHI, C. M. C.; RABELO, M. D.; MEDEIROS, S. R. de
Summary: O consórcio de gramíneas e leguminosas mitiga a emissão do metano (CH ), um importante 4 gás de efeito estufa (GEE), pois compostos secundários presentes na leguminosa reduzem a emissão de CH entérico.
Publication year: 2022
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Keywords: Bovino, Consórcio, Fermentação entérica, Gases de efeito estufa, Inóculo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.