Nitrogênio na cultura do milho cultivada em solo de várzea.
Nitrogênio na cultura do milho cultivada em solo de várzea.
Author(s): VELOSO, M. E. da C.; DUARTE, S. N.; DOURADO NETO, D.; MIRANDA, J. H.; SILVA, E. C. da; SOUSA, V. F. de
Summary: As áreas de várzeas no Brasil abrangem um total de 30 milhões de hectares, aproximadamente (Lamster, 1980) e apresentam, quando manejadas adequadamente, um grande potencial para o cultivo do milho. O nitrogênio (N) é o nutriente mineral quantitativamente mais exigido pelo milho.
Publication year: 2006
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Dose de nitrogênio, Uréia, Zea Mays
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.