Otimização da relação água/massa utilizada para produção de fécula de batata-doce com polpa laranjada.
Otimização da relação água/massa utilizada para produção de fécula de batata-doce com polpa laranjada.
Author(s): LARA JUNIOR, J. M.; MACHADO, C. M. M.; SILVA, P. L. da
Summary: Esse trabalho tem como objetivo encontrar a proporção entre a água e a massa de batata-doce de polpa laranjada, de modo a maximizar a quantidade de fécula extraída, prevenir o desperdício de água e facilitar o aproveitamento do farelo residual (que mantém o -caroteno da matéria prima).
Publication year: 2006
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Batata Doce, Carotenóide, Farelo, Fécula
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.