Polpa de maracujá processada por alta pressão hidrostática.
Polpa de maracujá processada por alta pressão hidrostática.
Author(s): ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; SIQUEIRA, R. S. de; LABOISSIERE, L. H. E. S.; CAMARGO, L. M. A. Q.; MARCELLINI, A. M. de B.
Summary: Matéria-prima utilizada; Processamento da polpa por alta pressão hidrostática (APH); Avaliação da polpa pressurizada.
Publication year: 2005
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Food Technology
Keywords: Alta pressão hidrostática, Maracujá, Polpa de Fruta, Processamento
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.