Produção das mudas.
Produção das mudas.
Author(s): NACHTIGAL, J. C.; KUHN, G. B.
Summary: Na exploração comercial da videira, as opções que se tem para a formação do vinhedo são adquirir as mudas prontas ou prepará-las na propriedade. Os principais métodos de formação das mudas são por meio da utilização de estacas da cultivar produtora, em plantio direto, conhecido por "pé-franco", ou por meio da enxertia da produtora em um porta-enxerto específico.
Publication year: 2007
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Enxertia, Estaquia, Muda, Porta-enxerto, Propagação, Uva, Viticultura, gricultura orgânica
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.