Controle biológico na cultura da macieira no Brasil.
Controle biológico na cultura da macieira no Brasil.
Author(s): KOVALESKI, A.
Summary: A cultura da macieira no Brasil teve inicio na década de 70 atingindo 38.000 ha na safra 2008/9 com pomares localizados principalmente nos estados do RS, SC e PR. O ácaro vermelho-europeu, Panonychus ulmi era considerado praga primária até a metade da década de 90 sendo realizadas de 4 a 6 aplicações de acaricidas por safra para o seu controle.
Publication year: 2009
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Controle Biológico, Fruticultura, Maçã, Praga de Planta, Produção Integrada de Maçã, Ácaro
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.