Avaliação em campo de diferentes formulações para o controle da mancha bacteriana em tomate para processamento.
Avaliação em campo de diferentes formulações para o controle da mancha bacteriana em tomate para processamento.
Author(s): CASTRO, Y. O.; GOLYNSKI, A.; DUVAL, A. M. Q.; NASCIMENTO, A. R.; PONTES, N. C.; GOLYNSKI, A. A.
Summary: O presente estudo teve como objetivo avaliar a eficiência de diferentes produtos registrados para a cultura do tomate como opções para o manejo da mancha bacteriana.
Publication year: 2011
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Contole quimico, Doença, Mancha bacteriana, Processamento, Solanum lycopersicum, Tomate
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.