Estabelecimento in vitro sisal (Agave sisalana) procedente do território do sisal na Bahia.
Estabelecimento in vitro sisal (Agave sisalana) procedente do território do sisal na Bahia.
Author(s): VILAS BOAS, A. L. G.; ANDRADE, A. C. M.; SANTOS, E. A.; BASTOS, L. P.; BARBOSA, C. de J.; BASTOS, M. J. S. M.
Summary: O sisal Agave sisalana é uma planta xerófila originária do México e cultivada em larga escala no Nordeste brasileiro. No estado da Bahia, o sisal representa o segundo produto na escala de exportações agrícolas, tendo uma grande importância social por fazer parte da renda de muitas famílias do Semiárido nordestino. A ocorrência de doenças tem reduzido a produtividade e rentabilidade da cultura.
Publication year: 2011
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Cassava & Fruits
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.