Avaliação do pré-tratamento osmótico na desidratação de peras.
Avaliação do pré-tratamento osmótico na desidratação de peras.
Author(s): HOFFMANN, J. F.; MARCO, D.; ANTONIOLLI, L. R.
Summary: Este trabalho teve como objetivo o estabelecimento de um pré-tratamento osmótico no processo de desidratação de peras ?Packham?s Triumph?. Os frutos foram lavados e sanitizados em solução de hipoclorito de sódio (100 mg L-1) por 20 min.
Publication year: 2012
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Agroindústria, Desidratação, Fruticultura, Metodologia, Pera, Pré-tratamento osmótico
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.