Técnicas para elaboração da farinha de cabeça de camarão marinho (Litopenaeus vannamei).
Técnicas para elaboração da farinha de cabeça de camarão marinho (Litopenaeus vannamei).
Author(s): VIEIRA, S. G. A.; FOGAÇA, F. H. dos S.; FERREIRA, I. A.; RODRIGUES, A. A. D.; GOMES, T. N.
Summary: Material e Métodos; Matéria-prima; Preparação da matéria-prima; Secagem do material; Moagem do material; Rendimento; Análises da qualidade da farinha de cabeça de camarão marinho; Fluxograma do processamento da farinha de cabeça de camarão.
Publication year: 2011
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Carcinicultura, Processamento, Resíduo sólido, Secagem
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.