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Palestras/Keynote: Pork production chain: importance and challenges faced/Janice Reis Ciacci Zanella; Toxoplasma gondii and the role of pork/Sara M. Pires, Heidi Enemark, Thomas Rosendal, Anna Lúnden,... ... |
Author(s): MESQUITA, A. L. M.; MOTA, M. do S. C. de S.; SOUZA, R. N. M. de; BRAGA SOBRINHO, R. O presente trabalho teve por objetivo relacionar os inseticidas registrados no Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento para algumas pragas do cajueiro e, dessa forma, disponibilizar mais e... ... |
Author(s): GLORIA, E. M. da; LIMA, G. J. M. M. de; PELLEGRINI, D. da C. P.; MARZOLLA, F. P.; ABDALLAH, M. F. I.; BORGES, F. C.; DOMINGUES, M. A. C.; GASPAROTTO, B.; MENIN, L. L.; MAZOTTI, N. C.; ROVARIZ, R.
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Author(s): TANGARI, J.; ARAUJO, G. P. de Food systems are very vulnerable to disruptions due to conflict, climate change and economic crises, factors that are adding to social inequality and food inflation to form the 'new normal' of the dri... ... |
Author(s): GEBLER, L.; DÍAZ, A.; MAIA, L.; MEDINA, L.; TRELLES, S. Food markets are increasingly demanding the implementation of good agricultural practices programs (GAP) in the public or private sectors as a way to guarantee the sustainable and responsible producti... ... |
Author(s): OLIVEIRA, M. A. de; LORINI, I.; MALLMANN, C. A. Micotoxinas associadas aos grãos são uma das principais causas de não conformidade em relação a alimentos seguros e as impurezas e/ou matérias estranhas presentes podem estar associadas à sua maior in... ... |
Author(s): BENEVIDES, S. D.; OLIVEIRA, M. de A.; FURTADO, R. F.; CHAVES, E. I. P. L.; RIBEIRO, S. F.
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Author(s): SOUZA, V. de; OLIVEIRA, E. L. de; PINHEIRO, R. R.; SANTIAGO, L. B.; OLIVEIRA, L. S.; BENEVIDES, S. D.; SANTOS, V. O. dos Resumo: O mercado de leite de cabra no Brasil apresentou um crescimento significativo nos últimos anos, devido à demanda dos consumidores dos grandes centros urbanos, além das compras governamentais,... ... |
Author(s): AULER, D.; TEIXEIRA, R.; NARDI, V. A. M. The increasing number of food contamination events has called the attention of both practitioners and scholars to food safety problems and their consequences. Many of these events are related to the s... ... |
Author(s): PASCHOALIN, R. T.; GOMES, N. O.; ALMEIDA, G. F.; BILLATO, S.; FARINAS, C. S.; MACHADO, S. A. S.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA JR., O. N.; RAYMUNDO-PEREIRA, P. A. Simple method for fabrication of flexible, biocompatible and biodegradable sensors. Plant-wearable sensor can detect carbendazim and paraquat directly on lettuce and tomato skin for food safety. |
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